OVER ONS

Historie

Café Classics is een gezellig dorpscafé in het centrum van Borsbeek. (H)eerlijke Stella van ’t vat, een gemoedelijke sfeer, een lekkere café latte met versgebakken koekjes, ... 

Bij ons vindt u alles om er een topmiddag van te maken samen met uw gezelschap. 

Café Classics is trots op de biercultuur van de Belgen en dat tonen we maar al te graag. Het bestaan van Café Classics gaat terug tot eind 1800, maar recent werd het overgenomen door Raf Vekemans en zijn vrouw Sonja. Samen met hun klanten maken ze er hun prioriteit van om het gezellige en authentieke café weer helemaal tot leven te brengen. Sonja neemt het verzorgen van de bieren voor haar rekening: zij is verantwoordelijk voor het aanhouden van de juiste temperatuur opdat we bij Café Classics echt kwaliteitsbier zouden kunnen aanbieden. Als klant profiteert u ook mee van het feit dat we niet met één vaste brouwerij samenwerken. We kunnen namelijk eender welk merk serveren. Zo zijn we er zeker van dat we bier aanbieden dat voldoet aan uw persoonlijke smaak en voorkeur. Laat u in de watten leggen door onze enthousiaste en vriendelijke uitbaters! 

Sfeer en gezelligheid

Café Classics is een echte aanrader voor wie de pure smaak van traditioneel gebrouwen biertjes weet te waarderen. Ons uitgebreide aanbod van bieren, snacks en gerechten op afspraak, is uw garantie op een gezellig en deugddoend uitje met vrienden, met familie of met collega’s. Het karaktervolle interieur, de vlotte service en vriendelijke bediening maken de beleving bij Café Classics helemaal af. 

Zonovergoten terras

Bij zonnig weer gaan onze terrasdeuren meteen voor u open. Met een biertje of ander verfrissend drankje in de hand, een aangepast hapje erbij en de zon op uw gezicht, kan uw dag bij Café Classics niet meer stuk. Onze maaltijden en snacks serveren we uiteraard ook op ons zonovergoten terras. 

Draaiorgel

Café Classics in Borsbeek beschikt over een automatisch spelend pijporgel, ook wel een draaiorgel genoemd. Op aanvraag kan erop gespeeld worden om zo voor nog meer sfeer en gezelligheid te zorgen. Een herkenbaar deuntje terwijl u geniet van uw verfrissende pint en op uw wenken bediend wordt door ons immer vriendelijke personeel… Wat wilt u nog meer? 

Contact

Een gezellige babbel onder vrienden? Even genieten van een heerlijke pint in een sfeervol café? In onze authentieke kroeg in Borsbeek is iedereen welkom! Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons dan gerust, of kom meteen langs in onze dagzaak.

Wij zijn elke dag open vanaf 10u. Het sluitingsuur van Café Classics is afhankelijk van de klanten. Op dinsdag nemen wij een dagje rust.