Ons aanbod

OVER ONS

OVER ONS

Café Classics is een gezellig dorpscafé in het centrum van Borsbeek. (H)eerlijke Stella van ’t vat, een gemoedelijke sfeer, een lekkere café latte met versgebakken koekjes, ... Bij ons vindt u alles om er een topmiddag van te maken samen met uw gezelschap.
KWALITEITSBIEREN

KWALITEITSBIEREN

Proef onze lekkere trappisten en pilsen en geniet op het gezellige terras of in ons karaktervolle interieur van een bijhorend hapje. Samen met vrienden, familie, collega’s, fietsers, … beleeft u in Café Classics een absolute topdag!
SFEERBEELDEN

SFEERBEELDEN

Bij Café Classics hebben we een veelzijdige zaal ter beschikking die u kunt huren met of zonder eetgelegenheid. De capaciteit van de zaal gaat tot 35 personen. Ligt er dus een verjaardagsfeestje in het verschiet? Staan er vergaderingen op de planning?

Pure smaak van traditionele bieren

Bent u een echte bierliefhebber? Houdt u ervan om verschillende biertjes te proeven? Een lekkere maaltijd met een bijpassend Belgisch bier erbij? 

Of toch gewoon zin in een smakelijke cappuccino of latte macchiato om de dag te starten? Search no more! Bij Café Classics vindt u smaakvolle Westmalle van het vat, Chimay, Rochefort, Zundert… Kortom: bieren met dat beetje meer pit en karakter. Kom langs bij Café Classics en proef onze superverse, ambachtelijke trappisten en pilsen. In ons dagcafé kunt u op ’t gemak een trappist nuttigen terwijl u op pad bent met uw partner, of terwijl u vrienden, kennissen of collega’s ontmoet. 

Staat er een feest op de planning? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze ruime feestzaal kan volledig gehuurd worden en is daarom uitermate geschikt om privéfeesten te organiseren. 

Variëteit aan bieren

Als klant profiteert u mee van het feit dat we niet met één vaste brouwerij samenwerken. We kunnen daarom eender welk merk serveren. Zo zijn we er zeker van dat we bier aanbieden dat sowieso voldoet aan uw persoonlijke smaak en voorkeur. 

Onze troeven

 1. Gezellig dorpscafé

  Café Classics is een gezellig dorpscafé in het centrum van Borsbeek. (H)eerlijke Stella van ’t vat, een gemoedelijke sfeer, een lekkere café latte met versgebakken koekjes

 2. Kwaliteitsbieren

  Proef onze lekkere trappisten en pilsen en geniet op het gezellige terras of in ons karaktervolle interieur van een bijhorend hapje.

 3. Zonovergoten terras

  Met een biertje of ander verfrissend drankje in de hand, een aangepast hapje erbij en de zon op uw gezicht, kan uw dag bij Café Classics niet meer stuk.

 4. Draaiorgel

  Café Classics in Borsbeek beschikt over een automatisch spelend pijporgel, ook wel een draaiorgel genoemd.

 5. Zaalverhuur

  Bij Café Classics hebben we een veelzijdige zaal ter beschikking die u kunt huren met of zonder eetgelegenheid. De capaciteit van de zaal gaat tot 35 personen.

 6. Eetgelegenheid

  Niet alleen de lekkerste trappisten vindt u bij ons, maar ook voor een smakelijk hapje kunt u bij Café Classics terecht.

Een gezellige babbel onder vrienden? Even genieten van een heerlijke pint in een sfeervol café?

In onze authentieke kroeg in Borsbeek is iedereen welkom! Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons dan gerust, of kom meteen langs in onze dagzaak. Wij zijn elke dag open vanaf 10u. Het sluitingsuur van Café Classics is afhankelijk van de klanten. Op dinsdag nemen wij een dagje rust.

NEEM CONTACT OP