Assortiment Trappisten

Kwaliteitsbieren

Onze trappisten en bieren 

Proef onze lekkere trappisten en pilsen en geniet op het gezellige terras of in ons karaktervolle interieur van een bijhorend hapje. Samen met vrienden, familie, collega’s, fietsers, …  beleeft u in Café Classics een absolute topdag!

Onze nieuwigheden, traditionele en meer ongewone bieren zullen u hoe dan ook weten bekoren. De keuzemogelijkheden zijn namelijk erg uitgebreid. Fruitbieren, licht alcoholische bieren, bruinbieren, bier met een hoger alcoholgehalte, … Al onze producten hebben een unieke smaak, en al onze producten zijn even kwaliteitsvol. Wij staan dan ook bekend in de omgeving om de kwaliteit van onze aangeboden biertjes en ons gedreven, gepassioneerde personeel dat u met veel enthousiasme bedient. 

Contact

Een gezellige babbel onder vrienden? Even genieten van een heerlijke pint in een sfeervol café? In onze authentieke kroeg in Borsbeek is iedereen welkom! Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons dan gerust, of kom meteen langs in onze dagzaak.

Wij zijn elke dag open vanaf 10u. Het sluitingsuur van Café Classics is afhankelijk van de klanten. Op dinsdag nemen wij een dagje rust.